Sommerfest 2010

Sommerfesten 2010

1000 tak for en herlig dag, jeg tror at vi alle hyggede os – og med 12 børn og 4 hunde var underholdningen i top.
I anledning af Keiths 65 års fødselsdag, og indtræden i pensionist tilværelsen, blev det en fest som strakte sig over tre dejlige dage…
Fredag

Lørdag

Søndag

Sommerfesten i år var dedikeret til Keith, som var den glade giver i anledning af at han nu er indtrådt i de pensioneredes rækker.
I den forbindelse havde han inviteret Stacey og Scott, hans gudbørn fra England.

Vi havde samlet ind til en gave til Keith – en ølbænk – og den klædte ham egentlig helt godt, derudover malede vi (mest ungerne) et maleri til ham som et minde om denne dag.

Maden til dette års sommerfest blev leveret af Lene og var lækker, helt ud over det sædvanlige – thumbs up for det store arbejde!

Michael leverede slushice til både børn og voksne.
Super godt initiativ i denne varme sommer og det blev drukket som “saftevand”

Ungerne legede med vand det meste af dagen, herudover havde de mulighed for at blive malet og blæse sæbebobler.
Efter maden havde de tilmed held til at få ild i et bål på trods af regnen – det var råhygge med snobrød og stille snak i mørket.

Igen i år stillede en del af os op til at rejse og nedtage telt, lys, musik og borde, det er en vigtig del af festen så bliv endelig ved med det!

Villiam har lavet en trailer til alle delene til Korsgaards festen, og den vil derfor altid være pakket og klar til at rykke ud, hvis nogen skulle have brug for at låne til en havefest el. l.

Næste  års sommerfest  afholdes i Hampen hos Villiam og Jette, og festudvalget består af: Lene, Michelle, Liv og Camilla
Det kan kun blive godt!

PS. kære forældre, husk plaster til de små da der er asfalteret/fliser over det hele og poderne er nok endnu mere livlige til næste år!

 

Billeder 2010 Fredag
Billeder 2010 Lørdag
Billeder 2010 Søndag