Sommerfest 2007

Sommerfesten 2007

Festen foregik i år i Hampen, vejret var meget skiftende, men det gjorde ikke festen ringere.

Man kan sige at denne fest, var en fest der stod i børnenes tegn, der var hele tre babyer med så der skulle pludres, ammes, pusles og holdes, de er i hvert tilfælde blevet håndtamme nu, de kære små.
For de lidt større børn (og nogle voksenbørn) var der en bilbane og en lille karrusel så de var rigtig godt underholdt.

Vi fik i år taget familiebilleder, de kommer på hjemmesiden her senere, (de lange mørke vinteraftener) og det er så meningen at man skal kunne se deraf hvem der er hvad til hvem… der er jo ved at løbe nogle generationer på, vi har f.eks. en faster der er blevet oldemor i år…

Der var i år flere forskellige slags kød, grillet med nænsom hånd af Lars og genboen, der godt lige ville være gæstegriller i dagens anledning.
Vi fik smagt på: vietnamesisk hængebugsgris, kanin, oksebøffer, og til sidst – til de tålmodige (og hurtigste) lidt krondyrryg, som Thomas sponsorerede. Det var dog ikke alle der nåede at opdage det var færdigt, før det var for sent. Desværre, for dem, for det var bare lækkert!

Efter maden blev der erklæret fri bar i egne drikkevarer, og så gik det slag i slag, med dans, fis og ballade – billederne taler vist for sig selv i år, og der er maaange!

Vi siger tak for en god fest, til årets festudvalg, bestående af Michelle, Lars og Lene  og glæder os til næste års fest som afholdes i Håsum, ved Ulla og Rene.
Næste års festudvalg, kommer til at bestå af Lars, Michael og Malene

Billeder 2007