Sommerfest 2006

Sommerfesten 2006 blev i år holdt hos Ulla og René i Håsum.

Endnu en fest hvor vejret var med os, det begyndte først at regne da de sidste var kravlet til køjs, det synes jeg er en alle tiders aftale at have med vejrguderne – lad os forny den igen til næste år!

Og nu vi er ved det med at forny aftaler så siger vi lige 1000 tak til Søren som de sidste to år har lånt os telt og opstilling af det… det er et alle tiders festtelt – vi låner det meget gerne i 2007 også!

Menuen i år stod igen på gris, Rene overgav sig selvom han de andre år har sagt klart: “Nej! Nu vil jeg ikke stå for det mere!” – Igen i år løb hans bløde hjerte over med ham, og han gjorde det lige en “sidste” gang – Tak for det Rene – det smager så dejligt!

Ungerne fandt lynhurtigt ud af at det var slaraffenland hos Ulla og Rene, alt byggerodet og det nylagte garagegulv uden vægge var alle tiders legeplads, der var til boldbane, til at grave i sandet, kravle (i deres fine kjoler) op og ned af bjergene med jord og sand – oven i købet var der en svømmepøl som man måtte bade i, og det gjorde man bare i et par trusser!
Heste og hunde var der også en del af som man kunne snakke med og så kom ALLAN… suk, han var lige til at rende efter og man kunne slet ikke lade være!

Vi voksne ja vi sad som sædvanlig og snakkede sammen, der var jo et helt år der skulle indhentes for nogen af os siden sidst vi så hinanden, Mike og Sanne er blevet gift, Camilla og Michael skal giftes her senere på sommeren, Rudy og Malene skal have barn til næste år, Ulla og Rene har snart sølvbryllup… hvis jeg har glemt noget som alle skal vide via denne side så skriv endelig og jeg vil lægge det på!

Som noget nyt i år var der ikke noget “nu-skal-i-betale-møde” – Jeg synes at det er sejt at de fleste af os har husket at få indbetalt vores deltagerbetaling til kontoen, det gør det meget nemmere for festudvalget at få handlet ind uden at skulle lægge en masse penge ud!

I stedet for at skulle have dette emne op, repeterede Doc. Jumme, for dem der var fraværende sidste år hvad vi var blevet enige om sidste år vedr. borde/bænke.

Der er blevet foreslået at der hvert år var én fra det gamle festudvalg der gik videre til næste års festudvalg, således at der ikke hvert år skulle “opfindes den dybe tallerken” jeg mener at tro at dette blev stiltiende vedtaget.

Ud over dette skulle der findes en vært til næste års sommerfest…
Villiam og Jette lægger frivilligt hus/have til i Hampen og efter at have ledt i mængden af fraværende fingre blev det til at festudvalget til næste år består af: Lars, Lene, og Michelle.

Det nye festudvalg talte allerede om hvad de havde af ønsker for næste års sommerfest, og deraf kan det tænkes at prisen bliver hævet til 100 kr. pr voksen for at få råd til noget andet kød end gris – det kunne være rart at prøve noget nyt, de håber så at stigningen ikke vil gøre at færre så vil være med til festen.
skulle der være nogen indvendinger eller forslag så skriv til Lars eller Lene

Tak for en dejlig dag og en god fest til dette års festudvalg Michael, Michelle og Sebastian!

Til slut vil jeg sige at jeg er stolt af at være en del af denne Korsgaardske familie, og imponeret over at vi for fjerde år kan samle mellem 30 – 35 af os til fest.
Jeg håber at flere har det som mig.

Kærlig hilsen Karina

Billeder 2006